Cei mai buni studenti medicinisti – premiati la Gala Studentului Anului 2013

24/05/2013

Cei mai buni studenti medicinisti – premiati la Gala Studentului Anului 2013

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cei-mai-buni-studenti-medicinisti-premiati-la-gala-studentului-anului-2013/

logo studentul anului 2013Cu scopul de a rasplati cei mai buni studenti din tara pentru performantele si cunostintele lor in cinci domenii reprezentative, printre care si Medicina, cea de-a X-a editie a Galei Premiilor Studentul Anului se va desfasura anul acesta la sala ArCuB din Bucuresti, pe 28 mai.

Cinci tineri din Romania aspira sa castige distinctia de Studentul Anului 2013 pentru categoria Medicina si premiul cel mare, in valoare de 1500 de euro. Finalistii intrati in cursa au fost alesi in urma unei competitii organizate la nivel national de Studentul Anului, proiect de traditie al asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Din dorinta de a le recunoasca meritele si de a-i incurajeze pe studentii de elita sa aiba incredere in aptitudinile lor, demonstrandu-le ca pot fi cei mai buni, proiectul se adreseaza studentilor care au initiativa si se dedica studiului din pasiune si convingere.

Pentru a intra in competitie, studentii medicinisti au rezolvat o tema de concurs specifica, propusa de catre Actavis si Sindan Pharma, partenerii acestei categorii, tema care i-a provocat sa imbine creativitatea cu informatiile acumulate de-a lungul anilor in domeniul medicinii. Juriul format din specialisti si profesori universitari a ales cele mai bune lucrari, castigatorii urmand a fi anuntati in cadrul evenimentului formal de incheiere a concursului. Premiile castigatorilor pe fiecare categorie vor fi inmanate de reprezentati ai partenerilor oficiali, intr-un cadru elegant.

Gala de Premiere ii va aduna pe cei mai buni studenti impreuna cu profesionistii si liderii de opinie ai domeniilor pe care le studiaza si in care doresc sa-si dezvolte o cariera de succes. Printre cei prezenti se va afla si Raed Arafat, el facand parte din juriul competitiei, iar evenimentul va fi prezentat de Sanda Nicola.

Pe langa decernarea premiilor speciale acordate de cei care sustin proiectul, invitatii se vor bucura de numeroase surprize si momente muzicale, care vor transforma Gala intr-un spectacol al excelentei. De asemenea, intregul eveniment va putea fi urmarit prin livestreaming la adresa http://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Cu 3 zile inainte de premiere, nominalizatii celor 5 categorii, Arhitectura, Economie, Jurnalism si Comunicare, Drept si Medicina, sunt asteptati in Bucuresti, pentru a lua parte la o serie de traininguri special construite pentru ei pe diverse teme cum ar fi “Leadership” sau “Personal Branding”. Aceste training-uri sunt sustinute si organizate cu sprijinul unei importante companii romanesti de petrol si gaze, partener al proiectului „Studentul Anului”. Pe parcursul acestor zile, participantii vor avea ocazia sa formeze o comunitate a celor mai buni studenti din tara si sa interactioneze cu membrii juriului, proiectul avand ca finalitate apropierea mediului business din Romania de tinerii viitori profesionisti.

 

Material realizat de organizatorii evenimentului

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: