Stiri medicale

Cardurile care nu au ajuns pana acum la asigurati, distribuite prin medicii de familie

Data ultimei actualizari: 13/01/2015

DEMONSTRATIE CARD DE SANATATECardurile care nu au putut ajunge la asigurati din diferite motive, urmeaza sa fie distribuite prin medicii de familie, direct la cabinetele lor cu ocazia primului consult.

Rodica Tanasescu, președintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, a afirmat ca ar fi necesar ca toata lumea sa primeasca un card de sanatate. De aceea, a afirmat ca este de acord sa distribuie pacientilor cardurile ramase, atunci cand acestia vin la consultatie

“Eu sunt unul dintre medicii care si-a dat acceptul si va si explic de ce. Nu fiindca as avea pofta sa distribui 100 de carduri, nu am nicio pofta. Ci pentru ca, decat sa fie acele carduri la mana nu stiu cui, vreunui functionar de la Casa, ratacite si poate date cui nu trebuie, este mai bine sa fie la mine”, a declarat Rodica Tanasescu, presedinte SNMF, in cadrul Conferintei Regionale „Medicul de familie – Practician si manager”.

Tot potrivit medicului Rodica Tanasescu, pacienții vor primi aceste carduri de la medicul de familie la primul consult.

2 comentarii

  • dinulescudaniela spune:

    Felicitari. Ati asteptat Craciunul, sa nu ne prinda agitatia prea tare? Va rog sa le impartiti si pe-ale mele. Si eu sunt de acord ca e mai bine sa fie la dvs

  • Harangus Alexandrina spune:

    Inconsecventa din nou , ne-a venit cheful sa fim postasi . Ma intreb ce rost a avut toata agitatia cu ” noi nu suntem postasi” ? De ce oare nu putem lua o hotarare pe care sa o respectam ?

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.