Candidatii admisi la Rezidentiat isi aleg posturile

27/11/2017

Candidatii admisi la Rezidentiat isi aleg posturile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/candidatii-admisi-la-rezidentiat-isi-aleg-posturile/

Candidatii admisi la examenul de rezidentiat isi aleg locurile sau posturile in specialitatea pentru care au optat.
Ministrul Sanatatii, prof. dr. Florian BODOG, a participat la procesul de alegere a locurilor/posturilor de catre candidatii concursului de Rezidentiat, sesiunea 2017.

“Este unul dintre cele mai importante momente ale carierei dumneavoastra. Va urez succes atat la repartitie, cat si mai departe in procesul de pregatire. Multumesc tuturor colegilor mei, profesori din centrele de pregatire, pentru implicarea in educarea si formarea voastra ca viitori specialisti”, a declarat ministrul Sanatatii, prof.dr. Florian Bodog, potrivit unui comunicat.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Poliartrita reumatoida

Anul acesta, pentru domeniul medicina, numarul de locuri si posturi a fost suplimentat, astfel ca vor pregatiti cu 95 mai multi medici specialisti.

Numarul locurilor si posturilor a fost stabilit in functie de cifra de scolarizare, capacitatea de pregatire a centrelor universitare si solicitarile unitatilor sanitar.

Anul acesta, concursul de Rezidentiat a fost organizat in data de 19 noiembrie 2017, in 6 centre universitare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara. La concurs au participat 6818 candidati.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: