Call center dedicat pacientilor cu hepatita

08/03/2013

Call center dedicat pacientilor cu hepatita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/call-center-dedicat-pacientilor-cu-hepatita/

poza consult medicalIncepand cu ziua de 15 martie, pacientii bolnavi de hepatita vor putea obtine informatii utile despre boala pe care o au sunand la un numar special dedicat, a anuntat joi Marinela Debu, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Hepatice.

Sunand la numarul 0268.474400 (cu tarif normal si disponibil intre orele 10.00 – 16.00), pacientii pot adresa intrebari in legatura cu afectiunea hepatica, la care vor primi raspuns din partea pacientilor sau a voluntarilor.

Cu ocazia acestui anunt Marinela Debu a mai precizat ca in prezent pacientii bolnavi de hepatita sunt nevoiti sa astepte mai putin pentru a primi tratament corespunzator, situatiile care depasesc timpul de asteptare de 6 luni fiind cauzate de lipsa fondurilor.

Pe lista oraselor in care bolnavii de hepatita trebuie sa astepte mai mult de 6 luni pentru a primi tratament se numara Iasi si Galati. 

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Cele mai noi stiri:

Important pentru medicii de familie | Noi reglementari privind modul de acordare a serviciilor medicale pentru pacientii cu Covid-19

Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

Studiu: Peste 80% dintre pacientii infectati cu Covid-19 au carenta de vitamina D

Rusia a lansat productia celui de-al doilea vaccin anti-Covid | Alte doua vacccinuri in pregatire

INSP a lansat un program de screening cardiovascular