Call-center de sfaturi medicale pediatrice

07/05/2015

Call-center de sfaturi medicale pediatrice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/call-center-de-sfaturi-medicale-pediatrice/

telefoanele mobile pot cauza cancerUn serviciu de call-center de urgente si sfaturi medicale pediatrice care functioneaza la Cluj, ar urma sa fie extins la nivel national.

 In cadrul serviciului, aproape 60 de medici ar urma sa faca garzi, acesta fiind functional non stop.

“Suntem in testari tehnice pentru a extinde serviciul Peditel, urgente si sfat medical pediatric non-stop, la nivel national, acesta fiind urmatorul pas in ceea ce priveste call-center-ul care functioneaza la Cluj-Napoca din ianuarie 2014. De la inceputul lunii iunie ar trebui sa fie operational, iar numarul 1791 va fi apelabil la nivel national in retelele de telefonie. Ne propunem ca serviciile Peditel sa fie asigurate la nivel national de circa 60 de medici pediatri, care vor lucra in garzi, pentru a acoperi 24 de ore din 24”, a declarat directorul executiv al Fundatiei “Parinti din Romania”, Cristina Grigore, conform Mediafax.

Acest serviciu care ofera acces 24 de ore din 24 la sfaturi medicale pediatrice, functioneaza din luna ianuarie 2014 in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca.

In prezent este deservit de 32 de medici pediatric, iar conform unui sondaj, aproape 12.000 de parinti au apelat la acesta.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala