Bucuresti: 300 de medici rezidenti, chiriasi intr-un bloc ANL, vor putea deveni proprietari

08/09/2020

Bucuresti: 300 de medici rezidenti, chiriasi intr-un bloc ANL, vor putea deveni proprietari

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bucuresti-300-de-medici-rezidenti-chiriasi-intr-un-bloc-anl-vor-putea-deveni-proprietari/

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a adoptat un proiect de hotarare prin care se faciliteaza unui numar de 300 de medici rezidenti care sunt chiriasi intr-un bloc ANL de langa Spitalul Colentina sa devina proprietari.

Continut educational:

“Vreau sa le dau o veste buna celor 300 de medici rezidenti care locuiesc intr-un bloc ANL de langa Spitalul Colentina. De sase ani se chinuie sa isi cumpere locuinta, care este inchiriata de la ANL. Birocratie foarte multa, bineinteles, din partea unora. Noi din prima clipa ne-am ocupat si venim astazi in fata dumneavoastra sa inlesnim, practic, prin proiectul care va fi votat, sunt convinsa, ca acesti medici sa aiba si ei confortul psihic, sa stie ca stau in proprietate si nu doar chiriasi, sa nu mai fie tentati sa plece din tara”, a declarat primarul general, Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, proiectul de hotarare adoptat prevede ca se aproba trecerea unui teren de 1.467 mp situat in soseaua Stefan cel Mare nr. 19B, sector 2, din domeniul public al Bucurestiului in domeniul privat, in scopul atribuirii in folosinta, pe durata de existenta a celor doua constructii, a cotelor-parti de teren aferente locuintelor, titularilor dreptului de proprietate, cu stabilirea unei taxe, conform prevederilor legale.

Etichete: locuinte medici, medici rezidenti bucuresti, bloc anl medici

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisar european, despre pandemia Covid-19: In unele state membre, situatia este mai rea decat in martie

Legea privind educatia sanitara in scoli, constitutionala

Sapte state UE, printre care si Romania, starnesc ingrijorare in Europa privind evolutia epidemiei Covid-19

In urmatoarea perioada, 25.000 de cutii de Euthyrox vor fi importate in Romania

Peste 1.700 de studenti straini din 90 de tari s-au inscris la admitere la UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj