BREAKING NEWS: Presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, a demisionat

21/03/2016
BREAKING NEWS: Presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, a demisionat

BREAKING NEWS: Presedintele CNAS, Vasile Ciurchea, a demisionat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/breaking-news-presedintele-cnas-vasile-ciurchea-a-demisionat/

 vasileciurcheaDemisie soc in sanatate in ziua in care medicii si asistentele sunt in greva.

Purtatorul de cuvant al CNAS, Mihaela Tanase, a confirmat pentru Agerpres informatia conform careia Vasile Ciurchea a demisionat.

Potrivit acesteia, demisia ar fi fost înaintată din motive personale.

Si alte publicatii din Romania transmit informari pe acelasi subiect.

“In urma cu cateva minute am iesit de la Guvern. Mi-am inaintat demisia, este o decizie unilaterala, nu au existat presiuni. Pur si simplu imi ajunge. Nu mai suport atata denigrare. Nu stie ce voi face mai departe”, a afirmat Vasile Ciurchea, conform site-ului realitatea.net

“Am depus acum demisia la Guvern. Multumesc tuturor colaboratorilor, indiferent de relatia pe care am avut-o, mai buna sau mai putin buna. Cred in proiectele pe care le-am sustinut si, daca m-as intoarce in timp, sigur as face acelasi lucru. Este nevoie de card de sanatate, pacientii cu hepatita C in stadiul patru au tratament, iar programul de oncologie pediatrica era o necesitate”, a declarat Ciurchea, conform news.ro.

Vasile Ciurchea se afla la conducerea CNAS din iunie 2014, iar mandatul sau expira pe 17 iunie 2017.

 

Autor: FormareMedicala.ro

7 Comentarii

 1. marinica mariana says:

  felicitari,domnule CIURCHEA!trebuia sa o faceti demult !sa lasati locul unei persoane mai competente decit dumneavostra!

 2. Adrian says:

  Dar cu concursul pentru ocuparea posturilor de P.D.G. la casele judetene de asigurari de sanatate , cum a fost ? Nici unul nu a luat nota de trecere dar ati spus ca raman cu totii in posturi pentruca ” sunt functionari publici si nu pot fi demisi “.Deci concursul a fost o farsa ? V-ati batut joc de orice regula de orice norma de bun simt ?
  Bine ca ati avut decenta sa demisionati. Drum bun si multa sdanatate !

 3. nacu alexandru says:

  Ce ne facem fetelor? De ce oare l-au retras serviciile secrete pe nenea Vasile de la carma? Care o fi motivul real?

 4. Ioan Cojocaru says:

  Demisia e un gest de onoare,nedemna de asemenea personaj!Trebuia demis!Dar dehh!La asemenea guvernanti,asa slugi!

 5. L-D Stefan says:

  Se vede clar că nu este suficient să ai bune intentii, dacă nu găsești pârghiile prin care să le materializezi. Sistemul informational merge prost, exasperarea medicilor si pacienților a ajuns la paroxism. Bani plătim cu sacrificii iar serviciile medicale sunt slabe. D-l dr. Ciurchea, se vede ca este mai greu decât vă așteptați.

 6. Ioan Cojocaru says:

  Mascarici nenorocit!Contra programelor de sanatate protestam noi?!Sau impotriva unui program informatic defect pe care-l sustii cu ardoare si a unui COCA abuziv?Nu stiu cum mai cutezi sa existi,cabotin demagog mizerabil!

 7. EPURAN ROXANA says:

  MARE PIERDERE PT.BUNA FUNCTIONARE A SIST.DE SANATATE!.Realizarilarile,,memorabile,,vor marca esential medicina romaneasca ,atat de competitiva datorita acestor persoane mult prea sensibile la denigrarea nedreapta….

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: