Banicioiu reactioneaza

22/06/2016

Banicioiu reactioneaza

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/banicioiu-reactioneaza/

BANICIOIUFostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, spune ca ca in perioada mandatului sau a primit mai multe informari legate de diverse subiecte. El a subliniat ca a colaborat cu toate institutiile statului ”foarte bine”

“Au fost cele mai multe controale (n.r. — in perioada mandatului meu). (…) Am primit mai multe informari legate de foarte multe subiecte, iar eu deciziile de control le-am luat pentru ca a fost in planul managerial al meu si al echipei mele. Am colaborat foarte bine cu toate institutiile statului si de aceea am fost printre putinii ministri, daca nu chiar singurul, care a luat astfel de masuri”, a declarat potrivit Agerpres, Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii.

Banicioiu a reactionat  dupa ce surse medicale au sustinut ca un ministru al Sanatatii ar fi stiut de problema Hexi Pharma, desi ar fi declarat ca nu isi aminteste sa fi primit informari de la SRI pe acest subiect.

Tot ca reactie  in urma declariilor din ultimele zile, Ministerul Sanatatii a transmis miercuri printr-un comunicat ca nu poate confirma sau infirma faptul ca fostul ministru Nicolae Banicioiu ar fi primit informari de la SRI in care sa fi fost mentionat in clar numele companiei Hexi Pharma.

Potrivit MS, informarile SRI pe care le primeste un ministru sunt la cel mai inalt nivel de clasificare din institutia respectiva si numai ministrul are acces la acestea.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Doua mutatii noi ale coronavirsului SARS-CoV-2 descoperite in SUA

Studiu: Covid-19 ar putea evolua intr-o boală sezoniera

INSP: Peste 30.500 de cazuri de infectii respiratorii acute in ultima saptamana de raportare

Ministrul Sanatatii: In Romania se administreaza 6 doze de vaccin anti-Covid dintr-un flacon

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva Covid-19: Acest vaccin este sigur, eficient si recomand tuturor vaccinarea