Bani europeni pentru cabinetele medicale din zonele rurale

05/09/2012

Bani europeni pentru cabinetele medicale din zonele rurale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bani-europeni-pentru-cabinetele-medicale-din-zonele-rurale/

Ministerul Sanatatii anunta cadrele medicale care detin sau intentioneaza sa infiinteze cabinete medicale in zonele rurale, precum si societatile medicale din aceste zone, ca pot obtine finantare nerambursabila pentru activitatea pe care o desfasoara, prin intermediul Programului National pentru Dezvoltare Rurala derulat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR).

Conform   Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala la inceputul saptamanii s-a deschis linia de finantare din cadrul Programului National pentru Dezvoltare Rurala, axa III, masura. 3.1.2. – Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi. Medicii, dar si societatile comerciale din mediul rural  pot obtine fonduri nerambursabile pentru a realiza investitii in serviciile de sanatate umana, asistenta medicala ambulatorie si stomatologica, asistenta medicala generala, specializata, dar si in alte domenii (dispozitive medicale). Suma pusa la dispozitie prin acest program, masura 3.1.2  este de 134.668.992 Euro.Sesiunea pentru depunerea de proiecte se desfasoara  in perioada 3 – 28 septembrie 2012.

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

Autor: Dorina Pirau

1 Comentarii

  1. Danciu Costel says:

    Buna ziua D-na Pirau,
    Va scriu din Braila din partea unui ONG local civic ALIANTA BRAILA 2007. Dorim sa initiem un proiect de asistenta medicala stomatologica in zonele rurale izolate(indepartate)cu cabinete medicale mobile. Am putea avea o colaborare cu d-voastra? Cel putin puteti sa ne ajutati cu unele precizari utile? Va multumim.
    Cu stima – Danciu Costel – Presedinte ALIANTA BRAILA 2007

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: