Autoritatile din Germania, mai pesimiste decat cele din SUA privind dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19

04/05/2020

Autoritatile din Germania, mai pesimiste decat cele din SUA privind dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/autoritatile-din-germania-mai-pesimiste-decat-cele-din-sua-privind-dezvoltarea-unui-vaccin-impotriva-covid-19/

Jens Spahn, Ministrul Sanatatii din Germania, spune ca dezvoltarea unui vaccin impotriva noului coronavirus ar putea dura ani de zile, in timp ce presedintele american Donald Trump considera ca acesta ar putea sa fie disponibil pana la sfarsitul anului 2020, potrivit AFP.

“As fi incantat daca ar fi posibil sa se ajunga in cateva luni la aceasta, dar cred ca trebuie sa ramanem realisti, ar putea dura inca ani pentru ca pot exista deceptii, asa cum s-a intamplat cu alte vaccinuri”, a declarat Jens Spahn duminica seara la canalul de televiziune german ARD, citat si de Agerpres.

“Dezvoltarea vaccinurilor face parte dintre sarcinile cele mai dificile ale medicinei”, a adaugat el.

Potrivit sursei citate, presedintele american, Donald Trump s-a aratat mult mai optimist cu privire la acest subiect, “considerand ca “vom avea un vaccin pana la sfarsitul acestui an”.

Reamitim ca, luni, la Bruxelles, Comisia Europeana invita guverne, filantropi, sefi de companii si celebritati sa participe la o colecta mondiala de fonduri pentru descoperirea unui vaccin si tratamente impotriva infectarii cu noul coronavirus

Etichete: vaccin covid-19, dezvoltare vaccin impotriva coronavirus, studiu vaccin

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: