Stiri medicale

Au fost lansate documentele POSDRU pentru cererile de finantare in domeniul medical

Data ultimei actualizari: 27/05/2014

controale-in-spitaleMinisterul Fondurilor Europene, prin autoritatea de Management POSDRU, in parteneriat cu ministerul Sanatatii, au lansat documentele care sunt necesare pentru depunerea de cereri de finantare prin proiecte in domeniul medical. Documentele au fost publicate in data de 23 mai 2014 in Monitorul Oficial. In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte, beneficiarul eligibil este ministerul Sanatatii. Depunerea unei cereri de finantare poate fi realizata si in parteneriat cu alte institutii de drept public sau privat.

Parteneri eligibili in depunerea unei cereri de finantare

Se considera parteneri eligibili in depunerea unei cereri de finantare: universitati publice de medicina, intreprinderi si ONG-uri care au experienta in realizarea, implementarea si dezvoltarea de platforme de formare continua si continut digital pentru platforme de formare continua.

Conditii specifice de eligibilitate

In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte, grupul tinta eligibil are in vedere personalul medical din unitati publice sanitare cu paturi.

Grupul tinta eligibil pentru fiecare proiect va fi format din cel putin 625 de medici si 1250 asistenti medicali.

Valoarea totala a proiectului aprobat va fi de minim 500.000 de euro si de maxim 5.000.000 de euro (echivalentul in lei).
Perioada de implementare a proiectului trebuie sa fie de minim sase luni si de maxim 12 luni si trebuie sa fie implementat in cel putin doua regiuni de dezvoltare ale Romaniei.

Proiectele pot fi incarcate online in perioada 6 – 11 iunie 2014

Proiectele pot fi incarcate in sistemul informatic Action Web incepand cu data de 6 iunie 2014, ora 10.00 pana pe 11 iunie 2014, ora 16.00.

Pentru mai multe informatii puteti consulta pagina oficiala a AMPOSDRU, www.fseromania.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.