Atelier | Hepatita – un dusman ascuns!

28/05/2012

Atelier | Hepatita – un dusman ascuns!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/atelier-hepatita-un-dusman-ascuns/

Un atelier online adresat pacientilor de hepatita si celor care doresc sa se implice in lupta impotriva hepatitei

Portalul EduMedical a lansat un material complex referitor la hepatita virala. Acesta contine descrierea formelor de hepatita virala, explicatii despre mecanismele virale pe intelesul tuturor, felul in care asceasta se manifesta, tipuri de tratamente ( fara a se intra in specificul fiecaruia), speranta de viata.

Atelierele dau informatii foarte cuprinzatoare privind transmiterea bolilor, care sunt grupele de risc, sfaturi privind testarea, metode de preventie. Pacientii au la dispozitie sfaturi privind relatia cu medicul de familie, informatii privind dreptul la munca si organizatiile suport pe care se pot sprijini pentru a avea o viata implinita.

 

Puteti recomanda acest curs pacientilor Dvs sau apartinatorilor acestora pentru o informare cat mai complet in aceasta boala, recomandandu-le portalul www.EduMedical.ro sau trimitandu-le urmatorul link direct :http://www.edumedical.ro/hepatita-virala-dusman-ascuns/.

Cursul il are ca si coordinator pe: dr. Adriana Motoc medic primar boli infectioase Spitalul de Boli Infectioase si Boli Tropicale “Victor Babes” Bucuresti si a fost realizat cu sprijinul: Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania si a Bristol-Myers Squibb.

 

Stire realizata de: Echipa de redactie FormareMedicala.ro

 

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: