Apel la romani: Sa nu ne batem joc de rezultatele pe care le-am obtinut pana acum

25/05/2020

Apel la romani: Sa nu ne batem joc de rezultatele pe care le-am obtinut pana acum

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/apel-la-romani-sa-nu-ne-batem-joc-de-rezultatele-pe-care-le-am-obtinut-pana-acum/

Potrivit reprezentantilor Ministerului Sanatatii, masurile care au fost luate pana acum pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul coronavirus au fost juste.

Afirmatiile vin in contextul unui curent de opinie aparut in spatiul public, potrivit caruia masurile luate de autoritati sunt inutile sau aspre.

In tara au fost semnalate noi focare, izolate. Dupa cateva zile de scadere a numarului de imbolnaviri, duminica si luni s-au inregistrat peste 200 de cazuri noi la nivel national.

‚ÄúDaca apar mai multe focare va trebui sa ne intoarcem la masuri mai drastice. Sper sa nu fie cazul. Din acest punct de vedere facem din nou un apel la a intelege populatia cat de importante sunt aceste masuri si in niciun caz sa nu ne batem joc de rezultatele pe care le-am obtinut pana acum”, a declarat secretarul de stat Horatiu Moldovan la Digi24.

Numarul total al imbolnavirilor a ajuns, luni, la 18.283 imbolnaviri, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate si externate. La terapie intensiva sunt internati, in prezent, 177 de pacienti.

Pana la momentul transmiterii acestei stiri, 1.193 de persoane diagnosticate cu Covid-19, pe teritoriul Romaniei, au decedat.

Etichete: cazuri coronavirus, masuri preventie coronavirus, stare de alerta, decese coronavirus, masuri epidemie, horatiu moldovan

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: