Angajatii vaccinati nu vor mai purta masca de protectie la birou

28/05/2021

Angajatii vaccinati nu vor mai purta masca de protectie la birou

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/angajatii-vaccinati-nu-vor-mai-purta-masca-de-protectie-la-birou/

Angajatii care s-au vaccinat impotriva SARS-CoV-2 nu vor mai fi obligati, de la 1 iunie, sa poarte masca de protectie daca lucreaza cel mult cinci intr-un spatiu inchis, potrivit unei decizii a Guvernului.

“A fost introdusa exceptia de la purtarea mastii de protectie pentru persoanele vaccinate care lucreaza in spatii inchise unde nu se afla mai mult de cinci lucratori”, a declarat Florin Citu.

Potrivit listei de propuneri aprobate de CNSU, alte masurile de relaxare care ar putea fi aplicate de la 1 iunie vizeaza organizarea de evenimente festive si organizarea de spectacole sau de competitii sportive. De asemenea, sunt facute precizari legate si de functionarea salilor de sport, cu posibilitatea de a nu se purta masca de protectie.

De altfel, seful Executivului a subliniat ca prin noile masuri de relaxare adoptate se vede ca vaccinarea anti-COVID este benefica.

“Ne indreptam spre normalitate rapid si cu cat ne vaccinam mai repede, cu atat putem sa eliminam si celelalte restrictii care au mai ramas”, a mai precizat premierul Citu.

Etichete: masca de protectie la birou, angajati vaccinati anti-covid, masuri relaxare 1 iunie

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: