Ancheta interna la Ambulanta dupa decesul lui Ioan Gyuri Pascu

28/09/2016

Ancheta interna la Ambulanta dupa decesul lui Ioan Gyuri Pascu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ancheta-interna-la-ambulanta-dupa-decesul-lui-ioan-gyuri-pascu/

IOAN-GUYRI-PASCUServiciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) a demarat o ancheta interna in urma interventiei care a avut loc la artistul Ioan Gyuri Pascu. Artistul a murit luni dimineata in urma unui stop cardio-respirator.

“Luni dimineata, la ora 3,26, s-a solicitat o ambulanta pentru un barbat de 55 de ani care nu dormea de trei zile si care facea frecvent atacuri de panica. Solicitantul era sotia. Se inregistreaza ca si o consultatie la domiciliu, se trimite o masina de consultatie cu medic care ajunge in 11 minute si gaseste un barbat de 55 de ani care spune ca de trei zile nu doarme din cauza unor dureri articulare. Are diagnosticul de artroza pentru care face fizioterapie, este diabetic si face frecvent atacuri de panica. Aceste declaratii sunt intarite de sotie. I se masoara constantele vitale si se constata o tensiune buna, o aliura ventriculara buna, o saturatie buna. Niciun fel de durere toracica, niciun fel de simptomatologie cardiaca. Astept nota explicativa a medicului, in fisa nu am gasit daca urma vreun tratament. Singurul lucru pe care il specifica medicul in fisa este ca lua Sedatif PC de cateva zile fara rezultate”, a declarat managerul Alis Grasu, managerul Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), potrivit Agerpres.

Ea a mai precizat  medicul care s-a deplasat la domiciliul artistului i-a administrat jumatate de fiola de Diazepam, avand in vedere ca pacientul nu dormise de trei zile si avea atacuri de panica.

La aproximativ o ora de la plecarea echipajului de urgenta, s-a inregistrat un nou apel, pentru ca barbatul se invinetise si nu mai respira.

“Faptul ca a afirmat ca nu doarme de trei zile si ca face frecvent aceste atacuri de panica, medicul i-a administrat jumatate de fiola de Diazepam intramuscular si a plecat. La aproximativ o ora se solicita din nou tot de catre sotie ambulanta, care afirma de data aceasta ca pacientul s-a invinetit, s-a cianozat si nu mai respira”, a mai spus managerul Serviciului de Ambulanta, potrivit sursei mentionate.

Alis Grasu a mai spus ca rezultatul anchetei interne va fi gata in cel mult doua zile.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial