Al doilea medic internist a murit din cauza Covid-19

27/04/2020
Al doilea medic internist a murit din cauza Covid-19

Al doilea medic internist a murit din cauza Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/al-doilea-medic-internist-a-murit-din-cauza-covid-19/

Un medic internist de la Spitalul Judetean de Urgenta ‘Mavromati’, care a fost infectat cu virusul COVID-19, a decedat, luni dimineata, in Clinica de boli infectioase din Iasi.

Medicul Mariana Andrioaie avea 68 de ani si ar fi contactat virusul de la o tanara de 27 de ani, care fost internata in unitatea medicala din Botosani si care, ulterior, a decedat, relateaza Agerpres.

Ea suferea de diabet zaharat si cardiopatie hipertensiva, se arata intr-o informare de presa transmisa de Centrul Judetean de Comunicare (CJC) coordonat de Institutia Prefectului.

Potrivit datelor furnizate de CJC pe baza raportarii DSP, medicul internist a fost transferat la Spitalul de Infectioase din Iasi pe 24 aprilie, dupa ce, pe 19 aprilie, s-a simtit rau si a fost internat la Sectia boli infectioase de la Spitalul Judetean de Urgenta ‘Mavromati’.

Potrivit sursei citate, reprezentantii DSP sustin ca femeia a intrat in contact cu un caz confirmat pe 23 martie. Pe 24 martie i s-au recoltat probe, iar pe 29 martie a fost comunicat si rezultatul, care a fost negativ.

Saptamana trecuta, un alt medic, tot internist, din Constanta, a decedat din cauza infectiei cu Covid-19.

Etichete: medic covid-19, deces medici covid-19, cadre medicale coronavirus, decese covid-19

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: