Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament (CD)

15/03/2013

Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament (CD)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/afectiuni-medicale-diagnostic-si-tratament-cd/

carte afectiuni medicale. diagnostic si tratament

Titlu: ”Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament”

Editura: ALL

Pret: 129.90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: ”Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament” contine informatii despre aproximativ 1000 de afectiuni si tulburari ale organismului, precum si date amanuntite despre afectiuni specifice. Fiecare dintre aceste boli este tratata detaliat, din prisma simptomelor si a semnelor specifice, a descrierii generale, din prisma modalitatilor de diagnosticare precum si a posibilelor variante de tratament.

De asemenea, lucrarea cuprinde si informatii despre testele folosite pentru evaluarea starii de sanatate a pacientilor si pentru stabilirea diagnosticului. ”Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament” include si un ghid al medicamentelor, precum si detalii despre tratamentele chirurgicale, diferite metode de ameliorare a durerilor si informatii despre medicina complementara si alternativa. 

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

1 Comentarii

  1. Berindean Paraschiva says:

    Buna ziua am o durere de cap cu intepaturi foarte puternice deasupra urechi i partea dreapta de 2 zile vreau cineva sa ma ajute daca se poate .Am luat medicamente dar nu imi folosesc.Va multumesc

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Germania face pregatiri pentru campania de vaccinare anti-Covid inainte de finalul anului

Medicii de familie vor monitoriza si asista medical pacientii asimptomatici cu Covid-19 (OUG)

Webinar medical gratuit | Terapia anticoagulanta in 2020

Conducerea Institutului ‘Marius Nasta’: Personalul, in totalitate, este suprasolicitat

Ministrul Sanatatii: Dorim sa facem ordine in sistem si sa avem o echitate a salariilor