Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament (CD)

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte afectiuni medicale. diagnostic si tratament

Titlu: ”Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament”

Editura: ALL

Pret: 129.90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: ”Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament” contine informatii despre aproximativ 1000 de afectiuni si tulburari ale organismului, precum si date amanuntite despre afectiuni specifice. Fiecare dintre aceste boli este tratata detaliat, din prisma simptomelor si a semnelor specifice, a descrierii generale, din prisma modalitatilor de diagnosticare precum si a posibilelor variante de tratament.

De asemenea, lucrarea cuprinde si informatii despre testele folosite pentru evaluarea starii de sanatate a pacientilor si pentru stabilirea diagnosticului. ”Afectiuni medicale. Diagnostic si tratament” include si un ghid al medicamentelor, precum si detalii despre tratamentele chirurgicale, diferite metode de ameliorare a durerilor si informatii despre medicina complementara si alternativa. 

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Un comentariu

  • Berindean Paraschiva spune:

    Buna ziua am o durere de cap cu intepaturi foarte puternice deasupra urechi i partea dreapta de 2 zile vreau cineva sa ma ajute daca se poate .Am luat medicamente dar nu imi folosesc.Va multumesc

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.