Stiri medicale

Admitere 2014 UMF Cluj-Napoca

Data ultimei actualizari: 03/07/2014

examen-posturiIn acest an, examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca are loc pe 23 iulie 2014. Candidatii se pot inscrie la concurs in perioada 14-19 iulie 2014. In cazul in care in sesiunea din iulie raman locuri neocupate, se va organiza o a doua sesiune in septembrie.

Inscriere examen de admitere UMF Cluj-Napoca

Inscrierile pentru examenul de admitere 2014 vor avea loc in incinta Aulei Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, strada Louis Pasteur nr.6, intre orele 8.00-16.00.

Conform organizatorilor, in acelasi sediu se va organiza si vizita medicala obligatorie.

Pentru sesiunea de admitere din septembrie 2014, inscrierile vor avea loc in incinta cladirii Decanatelor, strada Louis Pasteur nr.4.

Pe durata admiterii, candidatii si insotitorii acestora au posibilitatea sa se cazeze in caminele UMF, contra cost.

Pot fi admisi fara examen candidatii care au obtinut premiile I, II sau III la olimpiadele nationale din timpul liceului la specializarile chimie, fizica, biologie, matematica sau informatica.

Informatii examen de admitere

Examenul de admitere se va desfasura dupa sistemul grila.

Rezultatele examenului de admitere 2014 UMF Cluj-Napoca vor fi afisate la sediul Rectoratului din strada Victor Babes nr.8 si la avizierul din strada Pasteru nr.6 sau pe pagina de internet a universitatii.

Pentru mai multe informatii despre concursul de admitere 2014 UMF Cluj-Napoca puteti consulta pagina oficiala a universitatii.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.