Actualitati in managementul afectiunilor autoimune – 23 – 24 mai 2014

11/02/2014

Actualitati in managementul afectiunilor autoimune – 23 – 24 mai 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/actualitati-managementul-afectiunilor-autoimune-23-24-mai-2014/

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”In perioada 23 – 24 mai 2014, Bucuresti, are loc forumul national interdisciplinar, “Actualitati in managementul afectiunilor autoimune. De la cabinetul medicului de familie la medicul specialist”. Sunt asteptati la eveniment peste 250 de participanti, specialisti in medicina de familie, gastroenterologie, dermatologie, medicina interna, imunologie.

Principalele subiecte din cadrul conferintei

Principalele teme au in vedere criterii de diagnostic si managementul actual al bolilor autoimune, terapie, durere in bolile autoimune, acces la tratament, managementul afectiunilor autoimune.

Manifestari stiintifice in cadrul conferintei

Programul conferintei va fi structurat atat pe furnizarea de informatii, cat si pe dezbateri cu specialisti in domeniu.

Astfel, in ambele zile ale conferintei, vor exista o serie de prelegeri sustinute de lectori de elita in medicina de familie, reumatologie, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie.

In data de 23 mai se va desfasura o dezbatere pe tema afectiunilor imune, intre specialisti, autoritati si reprezentantii asociatiilor de pacienti.
Programul manifestarii va continua cu doua workshopuri, unul adresat jurnalistilor, si unul destinat pacientilor cu afectiuni autoimune.

Participare si inscriere

Pana la data de 10 mai 2014, taxele de inscriere sunt reduse.

Pentru mai multe informatii despre inscrierea la eveniment, puteti apela la datele de contact evenimente@houston.ro, 021-317.09.43.

In acelasi timp, puteti accesa pagina oficiala a evenimentului, www.forum-autoimune.ro, disponibila incepand cu 15 februarie.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: