Acord intre OncoGen Timisoara si Institutul Cantacuzino pentru dezvoltarea productiei de vaccinuri in Romania

27/05/2020

Acord intre OncoGen Timisoara si Institutul Cantacuzino pentru dezvoltarea productiei de vaccinuri in Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/acord-intre-oncogen-timisoara-si-institutul-cantacuzino-pentru-dezvoltarea-productiei-de-vaccinuri-in-romania/

Centrul OncoGen din cadrul Spitalului Judetean Timisoara a anuntat ca a semnat un acord de colaborare cu Institutul Cantacuzino, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino.

“Impreuna facem tot posibilul pentru a dezvolta productia de vaccinuri in Romania, inclusiv a vaccinului impotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen. Avem convingerea ca Institutul Cantacuzino poate contribui substantial la materializarea acestor obiective prin reinceperea productiei de vaccinuri”, se precizeaza intr-o informare a centrului.

Continut educational:

Potrivit sursei citate Centrul OncoGen, in parteneriat cu Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”, a castigat competitia organizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva virusului SARS-nCov-2.

“Suma se ridica la 3,5 milioane RON si ne permite continuarea cercetarilor pentru vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen si recunoscut atat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) cat si de Guvernul Britanic. Sustinem dezvoltarea cercetarii medicale si cresterea competitivitatii Romaniei. Avem incredere in cercetatorii romani si in capacitatea lor de a schimba Romania in bine”, mai scrie in anuntul Centrului OncoGen Timisoara.

Etichete: productie vaccinuri romania, vaccin cantacuzino, vaccin oncogen, vaccin covid-19 oncogen, institutul catacuzino

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Nicoleta Popescu says:

    Ma bucur! O idee foarte buna. Avem medici si cercetători valoroși , e păcat sa nu le fie valorificată muncă, mai ales în interesul românilor.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: