Acord intre OncoGen Timisoara si Institutul Cantacuzino pentru dezvoltarea productiei de vaccinuri in Romania

27/05/2020
Acord intre OncoGen Timisoara si Institutul Cantacuzino pentru dezvoltarea productiei de vaccinuri in Romania

Acord intre OncoGen Timisoara si Institutul Cantacuzino pentru dezvoltarea productiei de vaccinuri in Romania

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/acord-intre-oncogen-timisoara-si-institutul-cantacuzino-pentru-dezvoltarea-productiei-de-vaccinuri-in-romania/

Centrul OncoGen din cadrul Spitalului Judetean Timisoara a anuntat ca a semnat un acord de colaborare cu Institutul Cantacuzino, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino.

“Impreuna facem tot posibilul pentru a dezvolta productia de vaccinuri in Romania, inclusiv a vaccinului impotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen. Avem convingerea ca Institutul Cantacuzino poate contribui substantial la materializarea acestor obiective prin reinceperea productiei de vaccinuri”, se precizeaza intr-o informare a centrului.

Continut educational:

Potrivit sursei citate Centrul OncoGen, in parteneriat cu Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”, a castigat competitia organizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva virusului SARS-nCov-2.

“Suma se ridica la 3,5 milioane RON si ne permite continuarea cercetarilor pentru vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen si recunoscut atat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) cat si de Guvernul Britanic. Sustinem dezvoltarea cercetarii medicale si cresterea competitivitatii Romaniei. Avem incredere in cercetatorii romani si in capacitatea lor de a schimba Romania in bine”, mai scrie in anuntul Centrului OncoGen Timisoara.

Etichete: productie vaccinuri romania, vaccin cantacuzino, vaccin oncogen, vaccin covid-19 oncogen, institutul catacuzino

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Nicoleta Popescu says:

    Ma bucur! O idee foarte buna. Avem medici si cercetători valoroși , e păcat sa nu le fie valorificată muncă, mai ales în interesul românilor.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: