Congresul National de Medicina Familiei (20-23 octombrie), eveniment hibrid creditat EMC

06/10/2022
Congresul National de Medicina Familiei (20-23 octombrie), eveniment hibrid creditat EMC

Congresul National de Medicina Familiei (20-23 octombrie), eveniment hibrid creditat EMC

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-national-de-medicina-de-familiei-20-23-octombrie-eveniment-hibrid-creditat-emc/

Congresul National de Medicina Familiei, care se va desfasura in perioada 20-23 octombrie 2022, la Craiova, este un eveniment ce-si propune sa reuneasca medici de familie din tara si medici de alte specialitati, in scopul dezbaterii stiintifice spre beneficiul pacientilor.

Evenimentul, aflat la editia a X-a, va permite tuturor participantilor sa interactioneze atat in format fizic cat si online, utilizand o platforma dedicata.

Lectorii, constituiti in grupurile de lucru patronate de Societatea Nationala de Medicina Familiei, vor oferi abordari aplicate pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistica, strategii de dezvoltare organizationala si nu numai.

De altfel, medicii care vor sa prezinte lucrari in cadrul Congresului, inca pot trimite rezumatele la adresa de mail congres@evenimente-snmf.ro.

Inscierile la Congres se fac in functie de tipul de participare dorit: fizic sau online. Pentru fiecare dintre cele doua variante este necesara inregistrarea in prealabil AICI.

Important! Congresul National de Medicina Familiei “Impreuna pentru viitorul medicinei de familie” – Craiova, 20-23 octombrie 2022 este creditat cu puncte EMC.

Informatii despre membrii Comitetului Stiintific si Organizatoric, AICI.

Informatii pivind locul de desfasurare si programul congresului, AICI.

Informatii privind modul de participare, inscriere si taxe, AICI.

VEZI Tutorial de Inregistrare.

Inregistrarea propriu-zisa AICI!

 

Etichete: congresul national de medicina familiei, congres medici de familie, congres medici de familie 2022, evenimente EMC medici de familie, credite EMC medici de familie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: