Impreuna pentru viitorul medicinei de familie | Congresul National de Medicina de Familie

23/09/2022
Impreuna pentru viitorul medicinei de familie | Congresul National de Medicina de Familie

Impreuna pentru viitorul medicinei de familie | Congresul National de Medicina de Familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/impreuna-pentru-viitorul-medicinei-de-familie-congresul-national-de-medicina-de-familie/

Asociatia Societatea Nationala de Medicina Familiei / Medicina generala, in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Generala din Romania – Filiala Dolj si cu Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova invita medicii de familie la un eveniment special – Congresul National de Medicina de Familie – care se va desfasura in perioada 20-23 octombrie la Craiova, in format hibrid.

Evenimentul aflat la a-X-a editie va permite tuturor participantilor sa interactioneze atat in format fizic cat si online, utilizand o platforma dedicata.

“Colegii nostri din cadrul comitetului stiintific au pregatit pentru aceasta editie o agenda diversa dorindu-si sa reuneasca medicii de familie din tara, medici de alte specialitati cu scopul dezbaterii stiintifice spre beneficiul pacientilor.”, se precizeaza intr-un comunicat al organizatorilor.

Lectorii, constituiti in grupurile de lucru patronate de Societatea Nationala de Medicina Familiei, vor oferi abordari aplicate pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistica, strategii de dezvoltare organizationala etc.

“Dorim ca medicii de familie, care sunt interfata dintre sistemul de sanatate si pacient, sa fie permanent conectati la ultimele noutati din domeniul medical si sa aiba la indemana instrumente de informare si formare profesionala de cea mai inalta calitate, dar si despre utilizarea lor in practica de zi cu zi.
Va invitam sa va inscrieti la congres in functie de tipul de participare dorit: fizic sau online. Pentru fiecare dintre cele doua variante este necesara inregistrarea dumneavoastra in prealabil pe acest site.
Va incurajam sa participati in numar cat mai mare la sesiunile stiintifice si va dorim sa petrecem impreuna zile frumoase de toamna la Craiova!”, mai scrie in comunicatul semnat de Dr. Dina Mergeani, presedintele SNMF si sef de lucrari Adriana Dogaru, presedintele SNMGR – Filiala Dolj.

Informatii privind inscrierile si programul evenimentului, AICI.

 

Etichete: congresul national de medicina de familie, congres MF, evenimente medici de familie, SNMF

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: