Adriana Pistol: Este prematur sa vorbim despre un val sase al pandemiei

22/03/2022
Adriana Pistol: Este prematur sa vorbim despre un val sase al pandemiei

Adriana Pistol: Este prematur sa vorbim despre un val sase al pandemiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/adriana-pistol-este-prematur-sa-vorbim-despre-un-val-sase-al-pandemiei/

La acest moment, este prematur sa vorbim despre prezenta sau aparitia unui al saselea val al pandemiei, acest lucru poate fi previzionat probabil spre toamna, a precizat Adriana Pistol, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

In context, ea a subliniat ca nu se vede inca in circulatie o alta tulpina virulenta.

“Este prematur sa vorbim despre prezenta, aparitia unui val sase. Acest lucru il vom putea previziona probabil spre toamna acestui an. Ramane de vazut. Virulenta tine de tulpinile circulante si aici este greu de previzionat daca va exista o alta tulpina care sa aiba un alt tip de virulenta. In acest moment nu ne putem exprima. Ceea ce se petrece in Europa este tot un subtip de Omicron. Nu vedem inca o alta tulpina sa fie circulanta”, a declarat secretarul de stat, marti, intr-o conferinta de presa.

Demnitarul a precizat, totusi, ca se inregisteaza o crestere a numarului de cazuri noi de Covid-19, in ultimele zile. In context, a insistat din nou asupra respectarii masurilor de protectie sanitara.

Etichete: valul sase pandemie, tulpina coronavirus, adriana pistol

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: