UMF “Victor Babes” Timisoara construieste un centru modern de studiu

22/02/2022
UMF “Victor Babes” Timisoara construieste un centru modern de studiu

UMF “Victor Babes” Timisoara construieste un centru modern de studiu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/umf-victor-babes-timisoara-construieste-un-centru-modern-de-studiu/

Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) “Victor Babes” din Timisoara isi va extinde spatiul cu un nou centru modern de studiu dedicat studentilor si profesorilor. Noul centru se va construi in comuna Ghiroda, limitrofa municipiului.

“Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara multumeste Guvernului Romaniei pentru aprobarea investitiei „Construire corpuri de cladire Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara, comuna Ghiroda, judetul Timis”, investitie derulata prin Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei. Aceasta investitie va permite o dezvoltare fara precedent a institutiei noastre, atat prin cresterea calitatii actului educational, cat si prin implementarea unui concept nou de educatie medico-farmaceutica, care sa imbine activitatea didactica cu activitatea de cercetare stiintifica, sportul, artele si natura.”, precizeaza reprezentantii UMF “Victor Babes” Timisoara.

Investitia este in valoarea de circa 25.000.000 de euro, iar UMF “Victor Babes” Timisoara cauta acum constructor. Institutia a lansat deja licitatia pentru proiectarea si executarea lucrarilor.

Proiectul prevede, printre altele, construirea unei cladiri cu doua amfiteatre, sali de seminarii, centru de conferinte, un muzeu antropologic si un centru expozitional, birouri pentru cadre didactice si personal stiintific, sali de studiu si discutii.

Etichete: UMF Victor Babes, UMF Timisoara, centru de studiu UMF Timisoara

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: