Webinar: Strategii multi-target in gestionarea inflamatiilor acute sau cronice ale sistemului musculoscheletal

07/05/2021
Webinar: Strategii multi-target in gestionarea inflamatiilor acute sau cronice ale sistemului musculoscheletal

Webinar: Strategii multi-target in gestionarea inflamatiilor acute sau cronice ale sistemului musculoscheletal

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-strategii-multi-target-in-gestionarea-inflamatiilor-acute-sau-cronice-ale-sistemului-musculoscheletal/

In condiiile pandemiei, lumea medicala a fost nevoita sa raspunda la nedumarate noi intrebari: Ce declanseaza inflamatia multi-sistem? Cum poate fi ea oprita si cum gestionam situatiile curente anticipand posibilele pericole?

Formare Medicala, cu sprijinul Heel, organizeaza un webinar unic, o dezbatere cross-talk intre 2 specialitati medicale inrudite- medicina de reabilitare si reumatologie, avand ca si subiect managementul inflamatiei musculoscheletale.

Din perspectiva patologiei musculoscheletale acute sau cronice, ambele specialitati au un obiectiv comun: rezolutia inflamatiei, a durerii si vindecarea ad-integrum.

Evenimentul “Strategii multi-target in gestionarea inflamatiilor acute sau cronice ale sistemului musculoscheletal” va avea loc, miercuri, 12 mai 2021, ora 18:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

In cadrul webinarului “Strategii multi-target in gestionarea inflamatiilor acute sau cronice ale sistemului musculoscheletal” se va incerca plasarea in context a situatiilor comune acute de inflamatii si a situatiilor cronice complexe, care necesita strategii corespunzatoare.

Lectorii acestui eveniment sunt:

• Prof. Dr. Mihai Berteanu
• Dr. Ligia Georgescu

Accesul la webinarul “Strategii multi-target in gestionarea inflamatiilor acute sau cronice ale sistemului musculoscheletal” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete:  inflamatia multi-sistem, webinar strategii multi-target in gestionarea inflamatiilor acute sau cronice ale sistemului musculoscheletal

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: