Ioana Mihaila, noua propunere pentru conducerea Ministerului Sanatatii

21/04/2021
Ioana Mihaila, noua propunere pentru conducerea Ministerului Sanatatii

Ioana Mihaila, noua propunere pentru conducerea Ministerului Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ioana-mihaila-noua-propunere-pentru-conducerea-ministerului-sanatatii/

Propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii este Ioana Mihaila, in prezent secretar de stat in acelasi minister. Propunerea a fost inaintata premierului Florin Citu.

“Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin masuri concrete care sa vina in sprijinul spitalelor. Sunt medic si cunosc indeaproape care este situatia din spitale si cu ce se confrunta colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de solutii ferme si clare si asta imi propun sa fac, alaturi de colegii mei din minister – sa venim in ajutorul lor, iar tot ce a fost facut bun pana acum va fi continuat. Raman consecventa angajamentelor pe care mi le-am asumat ca secretar de stat in Ministerul Sanatatii: refacerea infrastructurii de sanatate, sprijinirea segmentului ambulatoriu si a medicinei de familie, precum si alocarea finantarilor pe criterii obiective. Depolitizarea sistemului de sanatate va fi un punct esential al mandatului meu”, a declarat Ioana Mihaila, citata in comunicat de presa.

Ioana Mihaila este de profesie medic endocrinolog si a fost numita in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii la inceputul anului 2021.

Etichete: ioana mihaila, conducere ministerul sanatatii, ministrul sanatatii

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: