Motiune simpla in care se cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, depusa in Parlament

10/02/2021
Motiune simpla in care se cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, depusa in Parlament

Motiune simpla in care se cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, depusa in Parlament

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/motiune-simpla-in-care-se-cere-demisia-ministrului-sanatatii-vlad-voiculescu-depusa-in-parlament/

Miercuri, la Parlament, a fost depusa o motiune simpla in care se cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

In motiunea intitulata “Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea si viata romanilor!”, initiatorii scriu ca intr-o luna si jumatate, timpul care s-a scurs de la investirea ministrului Sanatatii nu au vazut “atat de multa incoerenta, lipsa de profesionalism si de asumare cat nu s-a vazut in ultimii 30 de ani”.

“Victime omenesti, spitale in flacari, haos in vaccinare, degringolada in sistemul de sanatate publica si minciuni la testare si raportare! Si multa indiferenta, indolenta, aroganta si sfidare din partea celui care ar trebui sa aiba drept principala grija sanatatea si siguranta cetatenilor sai! (…) Este deja mult prea mult! Acest ministru a devenit un adevarat pericol pentru sanatatea romanilor”, se arata in motiune depusa de parlamentarii PSD, potrivit Agerpres.

Initiatorii mai precizeaza ca aceasta motiune simpla nu pune nici Sanatatea, nici sistemul sanitar in banca acuzatilor, ci “critica lipsa evidenta de performanta a ministrului responsabil cu sanatatea, cu viata romanilor”.

“Aceasta motiune este depusa impotriva ministrului care nu a reusit sa ia deciziile necesare, nu a reusit sa coaguleze experienta profesionistilor – asa cum chiar el sustinea ca ar trebui facut – pentru a prelua controlul asupra pandemiei si pentru a garanta siguranta pacientilor. Ca nu ati facut nimic de fapt, domnule ministru, ati recunoscut chiar dumneavoastra. De aceea, vom detalia in continuare ce ati fi putut face, dar fie nu v-ati priceput, fie nu ati vrut, fie ati avut alte prioritati pentru care ati venit la Ministerul Sanatatii. Astfel, de o luna si jumatate, in loc de masuri rapide, viguroase, care sa vina si sa corecteze tot ce ati criticat atunci cand erati in Opozitie, romanii au primit un pachet cu acuze despre trecut si altul cu promisiuni despre viitor. Nimic despre prezent! Nimic despre cum rezolvam problemele acum”, spun initiatorii citat si de Agerpres.

De asemenea, potrivit sursei citate, deputatii social-democrati mai sustin ca ministrul Sanatatii putea sa faca mai multe lucruri in cele 50 de zile de cand ocupa fotoliul guvernamental.

Etichete: motiune simpla demisie ministrul sanatatii, motiune vlad voiculescu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: