Incendiul de la Institutul Matei Bals | Colegiul Medicilor Bucuresti s-a sesizat si va demara o verificare

29/01/2021
Incendiul de la Institutul Matei Bals | Colegiul Medicilor Bucuresti s-a sesizat si va demara o verificare

Incendiul de la Institutul Matei Bals | Colegiul Medicilor Bucuresti s-a sesizat si va demara o verificare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/incendiul-de-la-institutul-matei-bals-colegiul-medicilor-bucuresti-s-a-sesizat-si-va-demara-o-verificare/

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) a transmis ca s-a autosesizat si ca va demara o verificare cu privire la incendiul care a avut loc vineri dimineata la Institutul ‘Matei Bals’ din Capitala, in urma caruia patru persoane au decedat.

“Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) isi exprima toate regretele dupa tragedia produsa in aceasta dimineata la Institutul National de Boli Infectioase ‘Prof. dr. Matei Bals’. Gandurile noastre merg catre persoanele care si-au pierdut viata in incendiu si transmitem condoleante rudelor acestora si compasiunea noastra fata de cei afectati. Avand in vedere ca incendiul a izbucnit intr-un spital de pe raza municipiului Bucuresti, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat si va demara o verificare in acest sens”, se precizeaza intr-un comunicat al CMMB.

Ministerul Sanatatii informeaza ca 53 de pacienti de la Institutul ‘Matei Bals’ au fost transferati la alte unitati medicale din Capitala

“Din informatiile primite de catre Ministerul Sanatatii de la echipele de interventie, au fost transferati catre alte unitati sanitare un numar de 53 de pacienti din 102 pacienti aflati in saloanele din Pavilionul 5 al Institutului National de Boli Infectioase ‘Matei Bals’, afectat de incendiu”, precizeaza MS intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, apartinatorii pacientilor de la INBI ‘Matei Bals’ pot verifica situatia despre relocarea pacientilor evacuati in urma incendiului de la Institutul ‘Matei Bals’ din Capitala la cele doua numere de telefon puse la dispozitie de DSU: 021.2069398 si 021.2648515.

De asemenea, si Corpul de control al prim-ministrului a inceput verificari la Institutul ‘Matei Bals’

Etichete: incendiu matei bals, colegiul medicilor bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: