Organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, cu respectarea unor reguli

29/07/2020
Organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, cu respectarea unor reguli

Organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, cu respectarea unor reguli

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/organizarea-alegerilor-locale-pe-27-septembrie-cu-respectarea-unor-reguli/

Alegerile locale pot fi organizate pe 27 septembrie, insa cu respectarea unor reguli – fara aglomeratie, purtarea mastii, dezinfectant in sectia de vot, spune ministrul Sanatatii.

“Pot fi (organizate alegerile locale – n.r.), cu respectarea unor reguli, ceea ce cerem inca de cand am inceput primele relaxari, de pe 15 mai. Fara aglomeratie, cu masca, dezinfectant in sectie (de vot – n.r.). Optiunea specialistului se asaza pe evolutia din acel moment. Noi putem gestiona si intr-o singura zi (desfasurarea alegerilor – n.r.) daca se respecta regulile de distantare, daca avem o foarte buna organizare in sectie si sa gestionam si acel moment, a celor aflati in izolare sau in carantina, unde trebuie sa existe o urna mobila”, a afirmat Tataru la Digi 24, citat si de Agerpres.

In context, el a adaugat ca pandemia a fost gestionata bine ‘atata timp cat nu a existat factorul politic’.

Potivit demnitarului, neincrederea, instigarea la nerespectarea unor reguli, nerecunoasterea unei pandemii sau un vid legislativ de aproape trei saptamani au dus la momentul in care ne aflam.

Etichete: alegeri locale 2020, reguli desfasurare alegeri locale, data alegeri locale

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: