Nelu Tataru: Instinctul de conservare la o parte din concetateni parca nu mai exista

30/06/2020
Nelu Tataru: Instinctul de conservare la o parte din concetateni parca nu mai exista

Nelu Tataru: Instinctul de conservare la o parte din concetateni parca nu mai exista

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/nelu-tataru-instinctul-de-conservare-la-o-parte-din-concetateni-parca-nu-mai-exista/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca instinctul de conservare nu mai exista ‘la o parte din concetateni’ si le-a recomandat acestora sa mearga in sectiile de Terapie Intensiva ‘sa vada ca se poate deceda si la 30-39 de ani fara a avea comorbiditati’.

Continut educational:

“Este o recrudescenta a numarului de cazuri tocmai prin nerespectarea unor reguli si unor precautii. Inca nu am terminat acest prim val, inca n-am ajuns la acea viata cvasi-normala de care vorbesc spre sfarsitul lunii iulie inceputul lunii august. Inca este primul val, dar noi putem transforma acest prim val intr-un val cu doua cocoase, putem face o a doua cocoasa care poate fi mai violenta decat prima, in conditiile in care daca atunci actionam in instinct de conservare, acum parca acest instinct de conservare la o parte din concetatenii nostri nu mai exista. Le recomand sa se uite in jur, sa se uite in spitale, sa mearga in sectiile de Terapie Intensiva, sa vada daca intr-adevar exista acest coronavirus si exista aceasta infectie, sa vada ca se poate si deceda la 30-39 de ani fara a avea comorbiditati, sa vada ca un corp medical sta in acele combinezoane, transpirand o zi intreaga, in niste conditii grele, foarte grele, dar facandu-si meseria”, a declarat Nelu Tataru, la Digi 24, citat si de Agerpres.

In contextul cresterii numarului de cazuri noi cu Covid-19, Grupul de suport tehnico-stiiniific a decis amanarea masurilor de relaxare care urmau sa fie aplicate de la 1 iulie.

Etichete: nelu tataru, instinct de conservare pandemie, cazuri covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: