Masuri la Camera Deputatilor | Angajatii vor primi masti, iar un medic va fi angajat pe perioada starii de alerta

21/05/2020
Masuri la Camera Deputatilor | Angajatii vor primi masti, iar un medic va fi angajat pe perioada starii de alerta

Masuri la Camera Deputatilor | Angajatii vor primi masti, iar un medic va fi angajat pe perioada starii de alerta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/masuri-la-camera-deputatilor-angajatii-vor-primi-masti-iar-un-medic-va-fi-angajat-pe-perioada-starii-de-alerta/

Angajatii Camerei Deputatilor vor primi masti de protectie pe baza legitimatiei de serviciu si a semnaturii, potrivit memorandumului aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputatilor cu masurile pentru prevenirea si combaterea Covid-19 ce vor fi luate de institutie in perioada starii de alerta.

Potrivit acestui memorandum, transportul deputatilor de la hotel sau aeroport si retur se va face individual, pe cont propriu, relateaza Agerpres.

De asemenea, Directia generala de resurse umane si salarizare va intreprinde demersurile necesare contractarii serviciilor unui medic de medicina a muncii, pentru perioada starii de alerta, pentru consiliere de specialitate, evaluarea riscurilor specifice si pentru monitorizarea starii de sanatate a angajatilor.

Potrivit memorandumului, programul de lucru al personalului va fi individualizat, in transe de minim 20% din personal, iar zona pentru mass media va fi reorganizata prin distantarea scaunelor la distanta minima de 1,5 metri,

Personalul Directiei Afaceri Interne va asigura triajul observational tuturor persoanelor care intra in sediul Camerei Deputatilor prin verificarea temperaturii. Va interzice accesul in sediul Camerei persoanelor care prezinta simptome de infectare cu noul coronavirus, iar pentru persoanele a caror temperatura corporala depaseste 37,3 grade Celsius va recomanda aclimatizarea, prin repaos pentru aproximativ 10-15 minute, dupa care va relua procedura de verificare a temperaturii. Daca se va constata mentinerea temperaturii initiale, va informa de indata cabinetul medical si medicul de medicina muncii, mai mentioneaza memorandumul aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputatilor.

Etichete: camera deputatilor, masti pentru angajati, acces camera deputatilor stare de alerta

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: