Un pacient a venit la cabinet cu toporul | A amenintat medicul si a distrus mobilierul

19/12/2019
Un pacient a venit la cabinet cu toporul | A amenintat medicul si a distrus mobilierul

Un pacient a venit la cabinet cu toporul | A amenintat medicul si a distrus mobilierul

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/un-pacient-a-venit-la-cabinet-cu-toporul-a-amenintat-medicul-si-a-distrus-mobilierul/

Scandal intr-un cabinet medical din Braila. Personalul medical de aici a trecut prin clipe de groaza dupa ce un pacient a patruns in cabinet inarmat cu un topor.

Barbatul in varsta de 32 de ani a distrus cateva obiecte de mobilier si a amenintat medicul. Doctorita a sunat la 112, dar pana la sosirea echipajelor de politie, agresorul s-a facut nevazut. Oamenii legii l-au gasit, insa, la scurt timp.

“Barbatul a facut scandal in cabinetul medical. Cu un topor a distrus un birou si o oglinda. A amenintat-o pe doctorita. El a fost dus la sectia de Politie si apoi a fost internat la psihiatrie. Nu se stie inca ce l-a determinat sa faca scandal. Medicul a facut plangere, iar politistii au deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase”, a declarat pentru Mediafax Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Potrivit sursei citate, scandalagiul este pacientul medicului de familie amenintat cu toporul si caruia i-a distrus biroul, iar deocamdata nu se cunoaste motivul care l-a determinat sa recurg la acest gest.

Etichete: scandal cabinet medical braila, medic amenintat, amenintari personal medical, medic de familie braila

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Valentin PANTEA says:

    Am mai avut un coleg medic de familie injunghiat mortal in cabinet de un pacient…. Nu ajunge ca un mf-ist moare/luna din cauza suprasolicitarii, urmeaza sa mai avem si mf-isti omorati de pacienti. 🙁

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: