Congresul de Podiatrie 2019 – un eveniment stiintific de prestigiu

08/05/2019
Congresul de Podiatrie 2019 – un eveniment stiintific de prestigiu

Congresul de Podiatrie 2019 – un eveniment stiintific de prestigiu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/congresul-de-podiatrie-2019-un-eveniment-stiintific-de-prestigiu/

Lectori de prestigiu la nivel mondial, cei mai de seama specialisti din domeniu si informatii de ultima ora, extrem de benefice pentru practica de zi cu zi a medicilor si a asistentii medicali, sunt doar cateva motive pentru care Congresul de Podiatrie din acest an promite sa fie unul dintre cele mai importante evenimente medical-stiintifice ale anului, in Romania.

Congresul de Podiatrie 2019 cu participare internationala, se afla la cea de-a treia editie si este organizat de Asociatia de Podiatrie. Evenimentul reuneste medici din diferite specialitati care se ocupa de ingrijirea persoanelor cu probleme de picior in general si, in special, a persoanelor cu diabet zaharat.

Mai mult decat atat, acesta doreste sa aduca impreuna medicii, asistentii medicali si fiziokinetoterapeutii cu scopul de a sublinia importanta echipei multidisciplinare in abordarea patologiilor de la nivelul piciorului.

De asemenea, Congresul de Podiatrie 2019 doreste sa sublinieze importanta vitala a echipei multidisciplinare in managementul piciorului diabetic.

Programul stiintific al congresului este conceput pentru un spectru larg de generalisti si specialisti implicati in diagnosticarea si gestionarea problemelor de la nivelul piciorului.

Pe parcursul evenimentului, participantii vor lua parte la conferinte urmate de paneluri de discutii, precum si prezentari de caz dedicate diverselor patologii de la nivelul piciorului. Discutiile se vor axa pe strategii de diagnostic si interventie de prevenire si abordare terapeutica a ulceratiilor in cazul piciorului diabetic, cu scopul prevenirii amputarii.

Congresul de Podiatrie 2019 are loc in perioada 13-15 iunie la Ramada Parc Hotel ( Ramada Plaza Hotel).

Medicii, indiferent de specialitate, se pot inscrie online AICI.

Asistentii medicali se pot inscrie online AICI.

 

Etichete: congres podiatrie 2019, evenimente podiatrie, specialisti podiatri, podiatria

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: