Iohannis: Suntem intr-un moment de criza majora pentru sistemul sanitar

10/05/2016

Iohannis: Suntem intr-un moment de criza majora pentru sistemul sanitar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/iohannis-suntem-intr-un-moment-de-criza-majora-pentru-sistemul-sanitar/

dezbatere preventia in sanatatePresedintele Klaus Iohannis spune ca problemele “profunde” ale sistemului de sanatate nu se rezolva printr-o demisie.

“Coruptia si prosperitatea nu au loc impreuna. Iar prosperitatea fara sanatate nu exista. Suntem intr-un moment de criza majora pentru sistemul sanitar cu implicatii serioase asupra vietii romanilor. Problemele profunde ale acestui sistem nu se vor rezolva doar printr-o demisie sau prin masuri punctuale, ci reclama solutii durabile, cu efecte concrete si un plan pe termen lung. Avem obligatia sa identificam rapid mijloace pentru a proteja oamenii care se trateaza in spitalele din tara. Sunt in permanenta comunicare cu prim-ministrul pe acest subiect “, a declarat presedintele Iohannis, conform Agerpres.

Tot el a mai precizat ca sistemul sanitar traverseaza un moment de “cotitura”.

“In sistemul sanitar lucrurile nu mai pot continua ca pana acum. Nu exista decat o singura directie de urmat pentru toate institutiile responsabile: curatirea sistemului sanitar. Trebuie sa punem punct coruptiei, risipei banilor publici si nepasarii”, a completat presedintele Romaniei, conform sursei mentionate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: