51 de ambulantei noi pentru serviciile teritoriale

10/11/2014

51 de ambulantei noi pentru serviciile teritoriale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/51-de-ambulantei-noi-pentru-serviciile-teritoriale/

ambulantaServiciul Roman de Ambulanta are, incepand de sambata, 8 noiembrie, 51 de ambulante noi. Ministrul Sanatatii a fost prezent la Cluj, la sfarsitul saptamanii tecute, acolo unde a participat la repartizarea acestora.

“Performanta serviciilor de urgenta prespitalicesti este determinata nu numai de profesionalismul personalului medical de urgenta, dar si de dotarea acestora. Stiu cat de important este ca ambulantele sa fie moderne si echipate corespunzator cu aparatura medicala necesara. Aceste ambulante vor inlocui cele mai vechi masini de la serviciile de ambulanta”, a declarat ministrul Nicolae Banicioiu.

Reaprtizarea ambulantelor a fost realizata in urma analizei situatiei parcului auto si a activitatii fiecarui serviciu de ambulanta de catre Comisia de Medicina de Urgenta si Dezastre a Ministerului Sanatatii.

 48 de ambulante tip B 4×2 si 3 ambulante tip B 4×4 au fost repartizate catre Serviciul de Ambulanta Bucuresti  Ilfov si catre serviciile de ambulanta teritoriale din  22 de judete (Alba, Arad, Arges, Bihor, Bistrita, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dolj, Galati, Giurgiu, Hunedara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Prahova, Sibiu, Timis, Valcea).
 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Andrei Baciu (MS): Ne mentinem peste media europeana ca performanta a campaniei de vaccinare

Categoriile de persoane si angajati din domenii esentiale care intra in etapele II si III de vaccinare

21 de organizatii civile cer transparentizarea datelor despre pandemie | Ministrul Sanatatii spune ca a pornit deja demersul

Persoanele din mediul privat care intra in legatura directa cu multi cetateni vor fi vaccinate in etapa III-a

Opt comune din judetul Vrancea nu au niciun medic de familie