168 de mandate emise pe numele unor persoane suspectate de falsificare a certificatelor Covid

28/10/2021
168 de mandate emise pe numele unor persoane suspectate de falsificare a certificatelor Covid

168 de mandate emise pe numele unor persoane suspectate de falsificare a certificatelor Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/168-de-mandate-emise-pe-numele-unor-persoane-suspectate-de-falsificare-a-certificatelor-covid/

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, pun in aplicare, joi, 28 octombrie, 5 de mandate de perchezitie domiciliara, pe raza Municipiului Bucuresti, intr-un dosar in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de fals informatic.

Totodata, sunt puse in executare si 168 de mandate de aducere emise pe numele unor suspecti, precum si alte 10 pe numele unor martori, ce urmeaza a fi audiati.

“In fapt, in luna august 2021, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au demarat cercetari cu privire la activitatea mai multor functionari publici, detasati la un centru de vaccinare, din sectorul 2, care ar fi modificat, fara drept, date informatice implementate in evidenta persoanelor vaccinate, rezultand astfel date ce nu ar corespunde adevarului, respectiv ar fi fost inlocuite datele persoanelor vaccinate impotriva Covid 19, cu ale unor persoane care nu au fost vaccinate in realitate, avand ca scop obtinerea frauduloasa a documentelor care sa ateste vaccinarea.”, se precizeaza intr-un comunicat al DGPMB.

Potrivit sursei citate, in urma perchezitiilor au fost identificate si ridicate mai multe mijloace de proba. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Etichete: falsificare certificate covid, certificate false covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: