10 posturi de medic scoase la concurs la DSP Olt, un singur candidat

21/04/2020
10 posturi de medic scoase la concurs la DSP Olt, un singur candidat

10 posturi de medic scoase la concurs la DSP Olt, un singur candidat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/10-posturi-de-medic-scoase-la-concurs-la-dsp-olt-un-singur-candidat/

Un singur candidat s-a inscris pentru cele 10 posturi de medic scoase la concurs de Directia de Sanatate Publica (DSP) Olt, in timp ce pentru posturile de asistent s-au inscris mai multi candidati decat locuri disponibile, relateaza Agerpres.

DSP Olt a scos la concurs, in vederea ocuparii pentru o perioada determinata, 10 posturi de medic, 20 de posturi de asistenti medicali si doua posturi de agenti DDD (personal care efectueaza actiunile de dezinfectare, deratizare si dezinsectie).

Initial, DSP Olt a anuntat ca depunerea candidaturilor va avea loc pe 13 aprilie, ziua in care fost publicat anuntul de recrutare pe pagina institutiei, dar ulterior a prelungit data depunerii candidaturilor pana joi, la ora 16,00.

Pana la aceasta data, pentru cele 32 de posturi scoase la concurs au fost depuse 33 de dosare, dintre care numai unul pentru un post de medic de medicina generala, 26 de candidaturi pentru posturi de asistenti de medicina generala, patru pentru asistenti de laborator, unul pentru asistent de igiena si unul pentru agent DDD.

Etichete: dsp olt, posturi medici, concurs posturi medici, posturi asistenti medicali

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: