Stiri medicale

Se reia procesul de acreditare al spitalelor

Data ultimei actualizari: 09/10/2014

copii-cu-dislexieComisia Nationala de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare in vederea acreditarii spitalelor.

In cadrul ședintei de Comitet Director al CoNAS s-a aprobat lista cu unitatile sanitare propuse pentru evaluare.

Aceasta cuprinde un numar de 54 de spitale care se califica pentru a primi vizita Comisiilor de evaluare, care se va avea loc pe parcursul a doua perioade.

Astfel, in prima perioada care a inceput deja, in intervalul 6 octombrie –6 noiembrie, are loc evaluarea a 23 de unitati sanitare, la care va participa un numar total de 65 de evaluatori certificați CoNAS.

A doua perioada de evaluare se va derula la 31 de unitati in perioada 21 noiembrie- 20 decembrie.  

Comisiile de evaluare au fost constituite, conform procedurii de repartizare aleatorie și aprobate de catre Comitetul Director al CoNAS.

Toate informatiile referitoare la metodologia de acreditare si procedura de repartizare aleatorie a evaluatorilor sunt diponibile pe site-ul Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.