Stiri medicale

“Medecins sans frontiers” a pus la dispozitie prima platforma online despre Ebola pentru medici si asistenti

Data ultimei actualizari: 12/11/2014

cursuri-online-dermatologieMedicii si personalul sanitar din toata lumea au acum la dispozitie o platforma online creata de Organizatia “Medecins sans frontieres”, unde se gasesc cele mai ample informatii si noutati despre lupta contra epidemiei de Ebola din Africa de Vest. ¬†

Platforma se poate accesa la adresa : http://ecampus.msf.org/moodlemsf/mod/page/view.php?id=22246

“Este deschisa pentru toti cei care vor sa inteleaga virusul si modul in care poate fi el controlat”, a declarat un purtator de cuvant al acestei organizatii umanitare.

De altfel, “Medecins sans frontieres” este prima organizatie¬† care a tras un semnal de alarma, in luna aprilie, in legatura cu pericolul extinderii virusului Ebola.

“Medecins sans frontieres”are sediul central la Geneva si in prezent¬† gestioneaza sase centre de tratament pentru Ebola, cu o capacitate totala de 600 de paturi, in cele trei tari africane afectate de maladie.

Pana acum, cumplitul virus a dus la aproape cinci mii de decese si 13.000 de cazuri de imbolnavire.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.