Ziua Nationala a Psihologului

27/05/2015

Ziua Nationala a Psihologului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ziua-nationala-a-psihologului/

ziua nationala  a psihologuluiAstazi, 27 mai este aniversata Ziua Psihologului. 27 mai este ziua in care in urma cu 11 ani, Parlamentul Romaniei a emis Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica, infiintarea si organizarea Colegiului Psihologilor din Romania

 Pentru a marca acest moment, Colegiul Psihologilor din Romania va organiza a II-a editie a “Zilei Psihologului” in perioada 29-30 mai 2015, in Aula Magna a Universitatii “Titu Maiorescu”.

Evenimentul va cuprinde: vineri, 29 mai 2015, prima parte a “Conferintei Nationale de Psihologie” si “Gala Psihologului”, sambata, 30 mai 2015, a doua parte a “Conferintei Nationale de Psihologie”.

In cadrul “Galei Psihologului”, vor fi acordate premii unor personalitati ale psihologiei romanesti, evenimentul fiind presarat de momente artistice.
”Conferinta Nationala de Psihologie” va fi sustinuta de personalitati din toate specialitatile profesionale si va fi creditata pentru participare.

“Prin organizarea acestor evenimente, dorim sa marcam momentul in care profesia de psiholog a fost reglementata oficial. La inceputul anilor 2000, am inceputul demersurile pentru reglementarea acestei profesii, iar in 27 mai 2004 au fost finalizate odata cu adoptarea Legii privind exercitarea profesiei de psiholog. Chiar daca suntem o profesie reglementata recent, avem personalitati marcante pe care le respectam si pretuim si pe care dorim sa le premiem. De asemenea, dorim sa incurajam activitatea tinerilor psihologi in cadrul unor astfel de reuniuni.”, a declarat prof. univ. dr. Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Doua mutatii noi ale coronavirsului SARS-CoV-2 descoperite in SUA

Studiu: Covid-19 ar putea evolua intr-o boală sezoniera

INSP: Peste 30.500 de cazuri de infectii respiratorii acute in ultima saptamana de raportare

Ministrul Sanatatii: In Romania se administreaza 6 doze de vaccin anti-Covid dintr-un flacon

Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva Covid-19: Acest vaccin este sigur, eficient si recomand tuturor vaccinarea