Zeci de cadre medicale de la Piatra-Neamt solicita sprijin pentru a nu transmite infectia familiilor

27/03/2020

Zeci de cadre medicale de la Piatra-Neamt solicita sprijin pentru a nu transmite infectia familiilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/zeci-de-cadre-medicale-de-la-piatra-neamt-solicita-sprijin-pentru-a-nu-transmite-infectia-familiilor/

De teama sa nu transmita familiilor lor noul coronavirus, aproape 90 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt au solicitat unitatii sanitare conditii de cazare si hrana in alta parte decat locuinta proprie, pentru a se autoizola.

“In urma evaluarii situatii aparute se impune luarea unor masuri de urgenta, in cadru institutionalizat, de asigurare a conditiilor de transport, masa si cazare in conditii de izolare pentru un numar de aproximativ 90 de cadre medicale ce urmeaza sa solicite sau pentru care se va impune respectarea aceste conditii”, scrie intr-o adresa trimisa Prefecturii de conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt.

Prefectul George Lazar a declarat, pentru Agerpres, ca toate cadrele medicale care au facut aceste solicitari vor fi cazate si vor primi hrana la o unitate de specialitate din municipiul Piatra-Neamt.

Etichete: cadre medicale coronavirus, preventie coronavirus, carantina coronavirus, izolare covid-19, spitalul judetean de urgenta piatra neamt

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Incepe vaccinarea cu doza a treia pentru populatia generala

Senatul a votat OUG privind utilizarea certificatului verde Covid

Normele de aplicare a OUG privind concediile si indemnizatiile

CMR: Romania este pe punctul de a fi colorata din nou in rosu

Ministerul Sanatatii: Acord pentru achizitia a 2000 de flacoane de Tocilizumab