Webinar: Preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co–Ca 2021

01/11/2021

Webinar: Preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co–Ca 2021

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-preventia-si-evaluarea-pacientului-conform-normelor-co-ca-2021/

Obiectivele medicilor de familei sunt asigurarea serviciilor de calitate pentru pacienti, respectand prevederile legale si asigurarea veniturile necesare functionarii cabinetului si personalului care isi desfasoara activitatea in cabinet, iar normele Co-ca sunt cele care reglementeaza activitatea medicilor de familie in relatie cu CNAS.

Dar stim cu totii sa fructificam aceste prevederi, astfel incat sa ne crestem veniturile cabinetului, furnizand servicii de calitate si respectand regelematrile in vigoare?

Totusi, ce ne opreste sa aplicam in practica de zi-cu-zi ceea ce scrie in lege, astfel incat sa valorizam la maximum activitatea noastra?

Formare Medicala si Societatea Nationala de Medicina Familie (SNMF), cu sprijinul Angelini, Servier, Worwag si Chiesi, organizeaza o dezbatere pe tema consultatiei preventive la copil, respectand prevederile Normelor Contractului-cadru 2021.

Astfel, marti, 2 noiembrie, ora 18:00, are loc webinarul “Preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co–Ca 2021 | Consultatia preventiva la copil”, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul va fi sustinut de:

Dr. Emiliana Costiug – medic primar Medicina de Familie, medic formator, presedinte Asociatia Medicilor de Familie Cluj
Dr. Claudia Pop – medic primar Medicina de Familie, medic formator, asist. univ. Disciplina Nursing UMF Iuliu-Hatieganu

Importanta preventiei este recunoscuta pentru beneficiile sale mai ales pe termen mediu si lung, indiferent de varsta. Interventiile preventive aplicate in perioada copilariei pot avea un impact pentru intreaga viata a viitorul adult.

Lectorii webinarul “Preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co–Ca 2021 | Consultatia preventiva la copil” vor aborda subiecte precum:

• Care este structura unei consultatii preventive la copil, in cabinetul medicului de familie?
• Care sunt principalele interventii preventive, in functie de varsta copilului?
• Ce analize se pot recomanda folosind biletele de preventie?
• Se spune ca e mult mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Se aplica si in cazul medicului de familie?
• Cate resurse de personal si de timp sunt alocate activitatii de preventie in asistenta copilului?
• Care sunt costurile reale ale preventiei? Sunt ele acoperite de sistemul de asigurari de sanatate?

Accesul la webinarul “Preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co–Ca 2021 | Consultatia preventiva la copil” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simpli au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co–Ca 2021, consultatia preventiva la copil, norme co-ca 2021, contractul-cadru 2021

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: