Webinar pentru medici | Pe cine anticoagulam? – Managementul pacientului cu FA/TEV

24/06/2020
Webinar pentru medici | Pe cine anticoagulam? – Managementul pacientului cu FA/TEV

Webinar pentru medici | Pe cine anticoagulam? – Managementul pacientului cu FA/TEV

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-pentru-medici-pe-cine-anticoagulam-managementul-pacientului-cu-fa-tev/

Pacientii care necesita anticoagulare sunt diferiti: frecvent grevati de comorbiditati, apasati de varsta inaintata, alteori activi si in buna forma sau fragili, cu educatie medicala deficitara.

Abordarea integrata a pacientilor cu fibrilatie atriala si colaborarea interdisciplinara sunt instrumente importante in monitorizarea acestora de catre medicul curant.

Formare Medicala, cu sprijinul Pfizer, organizeaza o serie de webinarii dedicate medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Unul dintre acestea este webinarul “Pe cine anticoagulam? – Managementul pacientului cu FA/TEV”, care va avea loc, miercuri, 24 iunie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Cardiologia si Medicina de Familie sunt reprezentate la aceasta dezbatere de doi medici cu mare experienta.

Webinarul “Pe cine anticoagulam? – Managementul pacientului cu FA/TEV” va fi sustinut de Dr. Gabriel Tatu-Chitoiu, medic primar Cardiologie, medic primar Medicina Interna, doctor in Medicina (Spitalul de Urgenta Floreasca) si de Dr. Rodica Tanasescu, medic primar Medicina de Familie, formator si vicepresedinte AMFB.

Cei doi reputati doctori vor fi online, in dialog cu medicii din Romania, si vor raspunde, printre altele, la intrebari precum:

– Ce facem cu pacientii nou diagnosticati cu fibrilatie atriala?
– Cum initiem dialogul cu acesti bolnavi?
– Cum incepem tratamentul?
– Cum ii abordam in continuare, cum ii informam?
– Cum obtinem aderenta la tratamentul anticoagulant care sa-i protejeze de riscurile accidentelor vasculare cerebrale?

Accesul la webinarul “Pe cine anticoagulam? – Managementul pacientului cu FA/TEV” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simpli au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar pe cine anticoagulam? – managementul pacientului cu FA/TEV, dr. rodica tanasescu, dr. gabriel tatu-chitoiu

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: