Webinar medical | Tratamentul durerii abdominale la pacientii cu intestin iritabil si / sau durere abdominala cronica

10/09/2020

Webinar medical | Tratamentul durerii abdominale la pacientii cu intestin iritabil si / sau durere abdominala cronica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-tratamentul-durerii-abdominale-la-pacientii-cu-intestin-iritabil-si-sau-durere-abdominala-cronica/

Durerea abdominala cronica este durerea care apare intermitent sau constant, pentru o durata de cel putin 6 luni. Abordarea clinica a acestui tip de durere presupune istoric amanuntit, examen clinic, un panel investigational minimal si un diagnostic diferential (boli sistemice, cauze de durere abdominala localizata sau functionala).

Formare Medicala, cu sprijinul Pfizer, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Tratamentul durerii abdominale cronice la pacientii cu intestin iritabil si / sau durere abdominala cronica”, care va avea loc, luni, 14 septembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul “Tratamentul durerii abdominale cronice la pacientii cu intestin iritabil si / sau durere abdominala cronica” va fi sustinut de Dr. Dan Cristian Pitigoi, medic primar Gastroenterologie.

Reputatul specialist vor fi online, in dialog cu medicii din Romania, si va aborda, printre altele, subiecte ce tin de strategiile terapeutice ce includ obligatoriu o relatie medic-pacient foarte stransa sau modificari ale regimului dietetic.

Accesul la webinarul “Tratamentul durerii abdominale cronice la pacientii cu intestin iritabil si / sau durere abdominala cronica”, este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simpli au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar tratamentul durerii abdominale cronice la pacientii cu intestin iritabil si / sau durere abdominala cronica, optiuni terapeutice dureri abdominale

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: