Webinar medical | Pacientul cu comorbiditati asociate care necesita anticoagulare

16/02/2021
Webinar medical | Pacientul cu comorbiditati asociate care necesita anticoagulare

Webinar medical | Pacientul cu comorbiditati asociate care necesita anticoagulare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-pacientul-cu-comorbiditati-asociate-care-necesita-anticoagulare/

De ce este importanta aticoagularea in Fia, in TEV si care este algoritmul de care se tine cont la initierea tratamentului? Care este solutia potrivita pentru pacienti, aducand in atentie balanta eficienta-siguranta oferita de tratamentul anticoagulant?

Formare Medicala organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Pacientul cu comorbiditati asociate care necesita anticoagulare” ce va avea loc, miercuri, 17 februarie 2021 ora 18:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul “Pacientul cu comorbiditati asociate care necesita anticoagulare” va fi sustinut de:

• Dr. Vlad Vintila – medic primar cardiolog, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
• Dr. Cristian Mihailescu – medic primar Medicina Interna, Spitalul Alexandru Obregia Bucuresti
• Dr. Mihaela Balta – medic primar Medicina de Familie, Policlinica Vitan Bucuresti

Acest eveniment are rolul de a expune provocarile medicului specialist care initiaza tratamentul anticoagulant, aducand in atentie pacientii cu multiple comorbiditati.

Pe parcursul webinarul se vor initia discutii legate de provocarile in gestionarea pacientului anticoagulat in cabinetul medicului de familie si rolul acestuia in continuarea tratamentului anticoagulant.

Accesul la webinarul “Pacientul cu comorbiditati asociate care necesita anticoagulare” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simpli au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar pacientul cu comorbiditati asociate care necesita anticoagulare, optiuni terapeutice in anticoagulare

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: