Webinar medical gratuit | Tratamentul combinat etiopatogenic si simptomatic al neuropatiei diabetice

11/06/2020
Webinar medical gratuit | Tratamentul combinat etiopatogenic si simptomatic al neuropatiei diabetice

Webinar medical gratuit | Tratamentul combinat etiopatogenic si simptomatic al neuropatiei diabetice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-tratamentul-simptomatic-si-combinat-al-neuropatiei-diabetice/

Neuropatia diabetica este una dintre cele mai frecvente si grave complicatii microvasculare ale diabetului zaharat. Se estimeaza ca aproximativ 60% dintre persoanele cu diabet zaharat pot dezvolta neuropatie diabetica la un moment dat.

De aceea, un tratament corect, in conformitate cu ultimele protocoale medicale aplicate in lume, poate face diferenta pentru un astfel de pacient.

Formare Medicala cu sprijinul Worwag Pharma organizeaza o serie de webinarii dedicate medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii, pe diverse teme si patologii medicale.

Unul dintre aceste webinarii cu acces gratuit din platforma Zoom, va avea loc  joi, 11 iunie, ora 19:00.

Este vorba de webinarul “Tratamentul combinat etiopatogenic si simptomatic al neuropatiei diabetice”, sustinut de prof. univ. dr. Gabriela Radulian, sef sectie Clinica Diabet II – Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice “N. Paulescu” Bucuresti.

Tratamentul neuropatiei diabetice implica, alaturi de optimizarea controlului glicemic si al stilului de viata, instituirea unui tratament etiopatogenic care vizeaza cauza neuropatiei diabetice si va reduce simptomatologia si deficitele neuropate, la care se adauga si tratamentul simptomatic pentru reducerea rapida a durerii si cresterea calitatii vietii.

Prof. dr. Gabriela Radulian va fi online, in dialog cu medicii din Romania, vorbind despre cele mai eficiente solutii terapeutice in cazul neuropatiei diabetice.

De altfel, profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la acest webinar, vor avea sansa de a adresa si alte intrebari legate de patologia bolilor diabetice din viata de cabinet de zi cu zi.

Accesul la webinarul “Tratamentul combinat etiopatogenic si simptomatic al neuropatiei diabetice” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medici, webinar gratuit, tratament neuropatia diabetica, tratamentul combinat etiopatogenic si simptomatic al neuropatiei diabetice, gabriela radulian 

 

autor

Autor: Adriana Pavel

Cele mai noi stiri: