Webinar medical gratuit | Prediabetul. De la afectare renala la boala cardiovasculara

02/10/2020
Webinar medical gratuit | Prediabetul. De la afectare renala la boala cardiovasculara

Webinar medical gratuit | Prediabetul. De la afectare renala la boala cardiovasculara

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-prediabetul-de-la-afectare-renala-la-boala-cardiovasculara/

Datele statistice arata ca mai bine de trei milioane de romani sunt in faza de prediabet, dar cei mai multi nu stiu asta. Prediabetul ascunde riscuri serioase pentru sanatate, precum cel de infarct, accident vascular cerebral sau complicatii renale.

Formare Medicala, cu sprijinul Merck, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Prediabetul. De la afectare renala la boala cardiovasculara”, sustinut de:

Prof. Univ. Dr. Cristian Serafinceanu – Presedinte al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Medic Primar Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Sef Clinica Diabet, Nutritie si Boli Metabolice (Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice „N. C. Paulescu”), Prof. Univ. UMF Carol Davila, Bucuresti.

Sef lucrari Asoc. Dr. Anca Balan – Medic Primar Medicina de Familie, Medic formator. Sef de lucrari asociat la catedra de Medicina Familiei de la UMF ”Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca.

Webinarul va avea loc, luni, 05 octombrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Cei doi reputati specialisti vor fi in dialog cu medicii din Romania si vor aborda teme precum:

– Screening-ul si preventia diabetului zaharat – Dr. Anca Balan

– Managementul precoce al complexului cardio-reno-metabolic – Dr. Cristian Serafinceanu

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de subiectele abordate in cadrul intalnirii.

Accesul la webinarul “Prediabetul. De la afectare renala la boala cardiovasculara”, este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar prediabetul. de la afectare renala la boala cardiovasculara, screening prediabet, riscuri prediabet

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: