Webinar medical gratuit | Efectul sinergic al vitaminelor B in neuropatii

08/12/2020

Webinar medical gratuit | Efectul sinergic al vitaminelor B in neuropatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-efectul-sinergic-al-vitaminelor-b-in-neuropatii/

Deficitul vitaminelor B conduce la afectiuni serioase care se manifesta neurologic, cardiologic, gastrointestinal, hematologic etc. Compensarea precoce a acestor deficite utilizand doze terapeutice, permite regresia acestor afectiuni. Vitaminele B1, B6 si B12 actioneaza sinergic antioxidant, neuroprotector si regenerant nervos, detinand pe langa rolul lor important coenzimatic si un rol analgezic dovedit.

Formare Medicala, cu sprijinul Worwag Pharma, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Efectul sinergic al vitaminelor B in neuropatii”, sustinut de Dr. Tudor Lupescu – Medic primar neurolog – Spital Clinic de Urgenta Dr. “Agrippa Ionescu” Bucuresti

Webinarul va avea loc, joi, 10 decembrie 2020, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

In cadrul webinarul se vor aborda teme precum:

• Care sunt categoriile de pacienti supuse riscului de a dezvolta un deficit in vitamina B1, B6 sau B12 si cum recunoastem aceste deficite?
• Ce rol au vitaminele B1, B6 si B12 in tratamentul durerii neuropate si al recurentei acesteia?

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de acest subiect.

Accesul la webinarul “Efectul sinergic al vitaminelor B in neuropatii” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar efectul sinergic al vitaminelor B in neuropatii, vitaminele B

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: