Webinar medical gratuit | Acidul alfa lipoic – tratament antioxidant in patologii multiple

04/06/2020

Webinar medical gratuit | Acidul alfa lipoic – tratament antioxidant in patologii multiple

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gratuit-acidul-alfa-lipoic-tratament-antioxidant-in-patologii-multiple/

Neuropatia diabetica, o complicatie frecventa a diabetului zaharat, poate cuprinde o mare variatate de manifestari. Se estimeaza ca dupa cativa ani de evolutie a bolii, multi pacienti cu diabet au cel putin o manifestare neurologica din aceasta sfera.

Un tratament corect, prescris in timp util, poate ajuta pacientul sa tina aceasta complicatie sub control.

Formare Medicala cu sprijinul Worwag Pharma organizeaza o serie de webinarii dedicate medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii, pe diverse teme si patologii medicale.

Joi, 4 iunie, ora 19:00, va avea loc un alt webinar de acest fel, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Este vorba de webinarul “Acidul alfa lipoic- tratament antioxidant in patologii multiple”, sustinut de prof. univ. dr. Alin Stirban, medic sef de la clinica Internistische Fachklinik Dr. Steger din Nürnberg, Germania.

Dincolo de efectele benefice ale acidului alfa lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice, acesta este folosit si in tratamentul altor patologii, unde stresul oxidativ joaca un rol patogenetic important.

Profesor Alin Stirban va fi online, in dialog cu medicii din Romania, explicand particularitatile acestei solutii terapeutice pentru care exista date clinice in boli precum diabet, obezitate, cancer, steatoza hepatica sau alzheimer. 

Profesionistii din domeniul sanatatii care vor participa la acest webinar sunt incurajati sa adreseze intrebari legate de patologia bolilor de zi cu zi din cabinete ori in contextul Covid-19.

Accesul la webinarul “Acidul alfa lipoic- tratament antioxidant in patologii multiple” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (Aici)
2. Inregistrarea la webinar (Aici)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: acidul alfa lipoic, tratament antioxidant, tratament neuropatia diabetica, webinar medical, webinar gratuit, prof. dr. alin stirban

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Tulpina de SARS-CoV-2 care circula in prezent este mai infectioasa

Protectia consumatorului: Alerta privind mastile de protectie neconforme

Tataru, despre externarea pacientilor asimptomatici: Evaluarea se face de catre medicul curant care are o asumare

Proiect de lege pentru conditiile de carantina si izolare

Ministrul Sanatatii: Daca se va impune, vom avea o prelungire a starii de alerta