Webinar medical | Gestionarea pacientilor cu patologie cardiovasculara in contextul pandemiei Covid-19

04/09/2020
Webinar medical | Gestionarea pacientilor cu patologie cardiovasculara in contextul pandemiei Covid-19

Webinar medical | Gestionarea pacientilor cu patologie cardiovasculara in contextul pandemiei Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-medical-gestionarea-pacientilor-cu-patologie-cardiovasculara-in-contextul-pandemiei-covid-19/

Tratarea si monitorizarea pacientilor cu afectiuni cronice – in general, cardiovasculare – in particular, pot reprezenta o provocare in contextul pandemic actual din punct de verdere al medicului curant.

Formare Medicala, cu sprijinul Merck, organizeaza un webinar dedicat medicilor de familie, precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii pe marginea acestui subiect.

Este vorba de webinarul “Gestionarea pacientilor cu patologie cardiovasculara in contextul pandemiei COVID 19”, care va avea loc, miercuri, 09 septembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Webinarul “Gestionarea pacientilor cu patologie cardiovasculara in contextul pandemiei COVID 19” va fi sustinut de Dr. Vlad Vintila, sef de lucrari, medic primar cardiolog si Dr. Daniela Balta, medic primar medicina de familie, doctor in stiinte medicale, sef Lucrari UMF „Carol Davila”.

Cei doi specialisti vor fi online, in dialog cu medicii din Romania, si vor aborda, printre altele, subiecte precum:

1. Gestionarea pacientilor cu ischemie si insuficienta cardiaca (implicatiile hiperstimularii simpatoadrenergice in patologia bolilor cardiovasculare) – Dr. Vlad Vintila.

2. Gestionarea pacientilor cu hipertensiune arteriala (importanta controlului precoce al factorilor de risc in continuumul cardiovascular) – Dr. Daniela Balta.

3. Care sunt pacientii la risc si cum pot fi identificate semnele de decompensare cardiovasculara.

4. Relatia dintre medicul de familie si medicul cardiolog in contextual actual.

5. Sesiune de intrebari si raspunsuri

Accesul la webinarul “Gestionarea pacientilor cu patologie cardiovasculara in contextul pandemiei COVID 19” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simpli au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului.

De asemenea, inainte de webinar, acestia vor primi un alt email care va contine linkul unic de acces la webinar, precum si datele tehnice de conectare.

Incrierea se poate face AICI.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, gestionarea pacientilor cu patologie cardiaca in contextul covid-19

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. dr TEPES MARIA says:

    Multumesc ptr invitatie la webinarul din 9septembrie

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: